nespor

Zdeněk Nešpor

Freelance SEO specialista zaměřený na pokročilé technické audity.

Google+ profil @@Chaoticum zdenek@link-brain.com

Články autora:

Nástroje a report ze školení s Julií Joyce

Report ze semináře How To Create Content That Attracts Attentions AND Backlinks se známou americkou linkbuilderkou Julií Joyce z agentury Link Fish Media. Zahraničních hostů bývá v ČR pomálu a stojí za to využít všechny příležitosti se s nimi setkat. Ve článku naleznete soupis nástrojů probíraných na školení. Text ilustruje situaci a workflow americké agentury Link Fish Media. Agentura byla založena Julií Joyce a specializuje se čistě na linkbuilding. Na konci naleznete i několik zajímavostí z USA a především z Link Fish Media.

DuckDuckGo.com – díl II. – Instant Answers

Pokračování článku o vyhledávači DuckDuckGo zaměřené na zobrazování tzv. Instant Answers – okamžitých odpovědí na vyhledávací dotazy. Instant Answers zobrazují ve vyhledávání zpravidla odpovědi na předem definované vyhledávací fráze. Fungují obdobně jako Knowledge Graph od Google. Instant Answers však vyvíjí z velké části komunita uživatelů. Skýtají tak velký marketingový potenciál a nabízí celou řadu opravdu zajímavých funkcí.

Pozvánka na SEO restart 2015 a rychlé ohlédnutí za loňským ročníkem

Připravujeme pro vás již třetí ročník konference SEO restart – jediné české konference o SEO. Přípravy jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Proto bychom vás rádi ještě zavčas pozvali! Hlavními tématy jsou letos technické SEO, data, zbožové srovnávače, linkbuilding a obsah. Zaměřili jsme se na moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

DATA restart 2015 prezentace a odkazy

V pondělí 27. dubna 2015 se konala konference DATA restart. Tímto bychom rádi poděkovali všem účastníkům. Doufáme, že se vám akce líbila. Přinášíme souhrn výstupů z konference, na které se určitě těšíte. Ve článku naleznete prezentace z klasických přednášek i ignite talks (chybějící prezentace se ještě postupně pokusíme doplnit), přepis Job Wall s 9 nabídkami práce a několik zajímavých odkazů.