tichy

Jan Tichý

Honza provozuje analytickou, konzultační a vývojářskou firmu Medio Interactive. Vystudoval informační a znalostní inženýrství na VŠE v Praze, kde příležitostně přednáší o webové analytice, webdesignu a internetovém marketingu.

Google+ profil @jantichy tichy@medio.cz

Články autora:

Léto v Mediu? Měníme se a rosteme!

Od začátku letošního roku prošlo Medio řadou změn. Zaměřili jsme se více na gró naší práce, tedy na webovou a datovou analytiku. A s tím nerozlučně spojené služby, v rámci kterých pak získaná data využíváme, jako je online marketing nebo vylepšování a rozvoj webů našich klientů.

Spouštíme atribuce pro Keboolu

Dnes spouštíme Medio Attribution Tool – aplikaci do systému Keboola Connection pro počítání různých atribučních modelů. V následujícím článku si přečtěte, co jsou vlastně atribuce, proč byste je měli řešit a proč vám k tomu nebude pravděpodobně stačit třeba modelování z Google Analytics.

100+ otázek pro datovou analytiku

Na analytice není nejtěžší získat správné odpovědi. Na analytice je nejtěžší umět se správně zeptat. Sepsali jsme proto příklady opravdu důležitých metrik a analytických scénářů z různých projektů a prostředí. Přečtěte si náš inspirační seznam, co všechno můžete sledovat a brát v úvahu. Na co všechno byste se také mohli a měli ptát.

13.10.2015 · Jan Tichý · Analytika · 1 komentář

Spustili jsme Finance polopatě

Spustili jsme Finance polopatě. Malý web, na kterém se společně s pár lidmi z Wüstenrotu snažíme komplikované věci z finančního světa vysvětlovat jednoduše a srozumitelně. Aby si i babička udělala představu, co má udělat pro pojištění své chaloupky. Aby i Franta odvedle, co chce příští rok stavět, věděl, cože to je to stavební spoření, hypotéka nebo refinancování.

Hledáme řečníky pro analytickou konferenci

Data restart 2015 – celodenní konference o datech, webové i newebové analytice, data miningu, business intelligence. Hledáme řečníky se zajímavým tématem, které by chtěli na konferenci představit. Ozvěte se nám, pokud byste chtěli na Data restartu přednášet, a to nejpozději do pondělí 23. února 2015.

Jdeme do Kebooly

Medio je často spojováno zejména s Google Analytics. Používáme samozřejmě při své práci i další nástroje, prakticky v celé šíři toho, co spadá pod pojem webová analytika. Přesto nám dosud pořád něco zásadního chybělo. Chyběla nám Keboola. Stali jsme se Keboola Certified Partner a Keboola Certified Reseller.