Přijďte na první pražský MeasureCamp

V sobotu 12. září 2015 se uskuteční první pražský MeasureCamp. Jedná se o celosvětově pořádanou (ne)konferenci o webové a datové analytice. Její tradice začala před třemi lety v Londýně, od té doby se rozšířila i do Hong Kongu, Madridu nebo Paříže. A letos máme MeasureCamp poprvé i v Česku. První lístky budou uvolněné již dnes – a budou zcela zdarma.

Logo_MeasureCamp_PRG_2014

Jak to chodí na MeasureCampu

MeasureCamp je velká událost pro všechny nadšence do digitální analytiky. Slouží především k networkingu, výměně zkušeností a znalostí, poznávání lidí nebo nových cest ke zkušenostem.

Jde o (ne)konferenci či chcete-li barcamp. Není předem daný žádný pevný program, řečníkem může být kdokoli z účastníků, kdo má k webové analytice co říci. Harmogram se sestavuje přímo na místě společně na začátku dne z témat, která jednotliví návštěvníci nabídnou.

MeasureCamp se koná o víkendu. Každý z účastníků je tak na konferenci dobrovolně ve volném čase. Všechni, s kým se na MeasureCampu potkáte, jsou tak lidé, kteří webovou analytiku nebo online marketing berou vážně a je jim víc, než jen pouhou prací.

Žádná teorie. Většina účastníků není profesionálnimi speakery, ale jsou prefesionály ve webové analytice se spoustou praktických zkušeností, o které se chtějí podělit.

MeasureCamp je zdarma. Organizování celé (ne)konference je hrazené ze sponzorských darů partnerů, kteří věří v dlouhodobé vzdělávání a rozvíjení komunity okolo webové analytiky. Nebojte se, nečekají vás žádné prvoplánovitě prodejní prezentace.

Chcete-li navnadit ještě více, přečtěte si zápisky Adama Šilhana ze čtvrtého, pátého a šestého londýnského MeasureCampu.

Přijďte na pražský MeasureCamp

První český MeasureCamp se uskuteční v sobotu 12. září 2015 v krásných prostorách společnosti Etnetera.

Přihlásit se můžete na webu konference a vstup je zcela zdarma. První série lístků bude uvolněna již dnes a kapacita je omezena, takže s registrací určitě neváhejte!

Úroveň celé akce předznamenávají i jména organizátorů, kteří za pražským MeasureCampem stojí: Petr Havlík z Optimicsu, Honza Tichý a André Heller z Media, Lukáš Čech z Etnetery, Michal Pařízek a Jarda Vojna z Avastu, Pavel Jašek z Tipsportu, Adam Šilhan z Igloonetu nebo Roman Appeltauer z Digmato.com.

Aby vám neunikla žádná důležitá informace, navštivte oficiální web, sledujte twitter @MeasurecampCZ a přihlaste se k MeasureCamp newsletteru.

Staňte se partnerem

MeasureCamp je nevýdělečná akce, všechny náklady spojené s jeho organizací jsou pokryté příspěvky dobrovolných partnerů. Staňte se jedním z nich a pomozte nám český MeasureCamp uskutečnit. Ozvěte se nám!

Těšíme se na setkání na MeasureCampu!

heller

André Heller

André namíchává v Medio Interactive analytická řešení na míru všem. Jeho velikou vášní jsou zdrojové kódy a návrhy měření. Ve volném čase vyvíjí aplikace, učí se nové technologie a skáče na slackline.

Google+ profil @andheller heller@medio.cz