Internetový marketing

E-mailing v roce 2020

Začátkem října jsem navštívil konferenci Emailing 2020, na které vystoupili špičkoví evropští řečníci – Jordie Van Rijn, Frank Strzyzewski, Kath Pay nebo Krzysztof Jarecki. Za české zástupce se objevili Petr Cikán, Radek Hrachovec, Adam Špina, Jan Špacír nebo Pavel Pola.

Spaste svoje mrtvé duše – MailChimp case study Levné učebnice

Za mrtvé duše můžeme považovat všechny neaktivní kontakty, které se kdysi dávno přihlásily k odebírání newsletterů, ale nakonec vůbec žádný z nich neotevřely. Je třeba je hned odstranit a nebo raději ponechat v databázi? Jak jsme pomohli e-shopu Levné učebnice a kolik peněz díky tomu měsíčně ušetří? To se dozvíte uvnitř článku.

Novinky ze světa MailChimpu

Souhrn e-mailingových novinek z prostředí populárního MailChimpu. Co se stalo s nástrojem Mandrill na rozesílání transakčních e-mailů a jaké jsou alternativy, jaké funkce můžete očekávat od placeného rozšíření MailChimp PRO a co je nového v oblasti automatizace a e-commerce? Spousta tipů, které mohou posunout váš e-mailing na vyšší úroveň.

Jaká byla konference Which Test Won 2015?

Konferenci „Which Test Won The Live Event“ pořádají lidé stojící za webem WhichTestWon.com. Konference se jako jedna z mála se zaměřuje pouze na A/B testování a optimalizaci konverzního poměru. Letos se konala v Berlíně. V průběhu dvou dní se představilo celkem dvacet přednášejících z řad marketérů a analytiků. Report z konference, zajímavosti a novinky ze světa A/B testování.

Nástroje a report ze školení s Julií Joyce

Report ze semináře How To Create Content That Attracts Attentions AND Backlinks se známou americkou linkbuilderkou Julií Joyce z agentury Link Fish Media. Zahraničních hostů bývá v ČR pomálu a stojí za to využít všechny příležitosti se s nimi setkat. Ve článku naleznete soupis nástrojů probíraných na školení. Text ilustruje situaci a workflow americké agentury Link Fish Media. Agentura byla založena Julií Joyce a specializuje se čistě na linkbuilding. Na konci naleznete i několik zajímavostí z USA a především z Link Fish Media.