velflova

Romana Velflová

Romanu baví webová analytika, co se koláčů a sloupců týče. Orientuje se taky ve vodách výkonnostního marketingu, protože alespoň zde vládne řád a jasná pravidla. Srdcem Krno, židlí Praha.

Google+ profil @chromanna velflova@medio.cz

Články autora:

ShopCamp 2016

V září jste se s námi mohli potkat na ShopCampu. V rámci oficiálního programu jste se mohli zúčastnit naší přednášky a workshopu. Rozhodně stálo zato navštívit i náš stánek. Přemýšleli jsme, jak udělat stánek zajímavější a užitečnější. U nás jste nedostali bloček a propisku, nesoutěžili o klíčenky a flashky, dokonce si nemohli ani vystřelit pouťovou růži. U našeho stánku se poskytovalo to nejcennější – informace.

Facebook představil své Analytics

Jednou z mnoha horkých novinek oznámených na právě probíhající F8 Facebook Developer Conference jsou Faceboook Analytics pro aplikace. Služba je zdarma a může pro vás být dost užitečná. Nabízí totiž pěknou řádku funkcí, které vám pomohou jak vyvíjet a vylepšovat vaše aplikace, tak i reklamy na ně cílící.

Velký předvánoční úklid ve Zboží.cz

Seznam.cz poslední dobou výrazně obměňuje šatník. Od dubna hledáme služby v nových Firmách, od června jsou tu nové Mapy. Výraznou proměnou prochází také zbožový srovnávač Zboží.cz. Doposud na něm proběhlo několik kosmetických úprav, jako je redesign titulní stránky, recenze produktů, ruční nástroj pro párování zboží nebo nastavení frekvence stahování feedu. Novinek ale v nejbližších dnech bude více. Seznam.cz si […]

Jak snadno najít špatné zpětné odkazy

Očistit svůj web od banu ve fulltextových vyhledávačích za pokřivený odkazový profil, to je krev, slzy a dřina. V následujícím článku shrnujeme jednu z technik při odstraňování penalizace, který nám v Medio Interactive pomáhá odfiltrovat největší odkazové bahno snadno a rychle. Na řadu přicházejí třeba pokročilejší možnosti vyhledávání, jako jsou operátory site: a link:.