Medio Interactive

DATA workshop – Enhanced ecommerce

Začátek školního roku k dalšímu vzdělávání přímo vybízel. Vedle Medio Akademie a našich konferencí vznikl DATA workshop. Půldenní setkání se zástupci agentur i všemi dalšími, které vytyčené téma prostě zajímá. Jako téma prvního workshopu jsme vybrali sice starší, leč zatím stále lehce tajemné téma Enhanced Ecommerce.

ShopCamp 2016

V září jste se s námi mohli potkat na ShopCampu. V rámci oficiálního programu jste se mohli zúčastnit naší přednášky a workshopu. Rozhodně stálo zato navštívit i náš stánek. Přemýšleli jsme, jak udělat stánek zajímavější a užitečnější. U nás jste nedostali bloček a propisku, nesoutěžili o klíčenky a flashky, dokonce si nemohli ani vystřelit pouťovou růži. U našeho stánku se poskytovalo to nejcennější – informace.

Léto v Mediu? Měníme se a rosteme!

Od začátku letošního roku prošlo Medio řadou změn. Zaměřili jsme se více na gró naší práce, tedy na webovou a datovou analytiku. A s tím nerozlučně spojené služby, v rámci kterých pak získaná data využíváme, jako je online marketing nebo vylepšování a rozvoj webů našich klientů.

Spustili jsme Finance polopatě

Spustili jsme Finance polopatě. Malý web, na kterém se společně s pár lidmi z Wüstenrotu snažíme komplikované věci z finančního světa vysvětlovat jednoduše a srozumitelně. Aby si i babička udělala představu, co má udělat pro pojištění své chaloupky. Aby i Franta odvedle, co chce příští rok stavět, věděl, cože to je to stavební spoření, hypotéka nebo refinancování.

Pozvánka na SEO restart 2015 a rychlé ohlédnutí za loňským ročníkem

Připravujeme pro vás již třetí ročník konference SEO restart – jediné české konference o SEO. Přípravy jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Proto bychom vás rádi ještě zavčas pozvali! Hlavními tématy jsou letos technické SEO, data, zbožové srovnávače, linkbuilding a obsah. Zaměřili jsme se na moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

Střípky z Barcampu na Vsetíně 2013

Jsou akce, na které se těšíte celý rok a pak dramaticky sledujete, jestli se tam vůbec přes tolik přihlášených dostanete. Když se to nakonec povede. Jo! Už jste tak natěšení, že pomalu stříháte metr. Je to trochu jako start raketoplánu. Lehká nervozita v břiše, tři, dva, jedna, zážeh a jedem.