Pojďme se potkat na DATA restartu 2015

DATA restart 2015Přípravy na první ročník konference DATA restart jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Proto bychom vás rádi ještě zavčas pozvali! Hlavními tématy jsou data, webová i ne-webová analytika, data mining a business intelligence. Zaměřili jsme se na moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

 

Kdy a kde:

Pondělí 27. dubna
Konferenční centrum City

sál Empiria
Na Strži 65/1702
Praha 4

Mapa místa konání

 

Každoročně začátkem léta pořádáme konferenci SEO restart. Ta si už ve světě českého digitálního marketingu svou pozici a jméno vydobyla. SEO a internetový marketing je ovšem jen jednou tváří Media. Naše druhá tvář se nese ve znamení webové a datové analytiky. A protože nás data baví a chtěli jsme se pustit do něčeho nového, rozhodli jsme se připravit i druhou konferenci zaměřenou právě na analytiku: DATA restart.

Čeká vás nabitý celodenní program. Se svou přednáškou vystoupí například Tomáš Čupr, Petr Havlík, Jan Tichý a dalších pět potvrzených řečníků. O posledním, devátém, speakerovi právě probíhá veřejné hlasování. Kompletní seznam přednášejích a témat naleznete na webu datarestart.cz.

Kromě klasických přednášek jsme se rozhodli konferenci obohatit o blok šesti ignite přednášek. Pokud byste náhodou nevěděli, co to ignite je, jedná se pětiminutovou přednášku s dvaceti slidy nekompromisně se přepínajícími přesně po patnácti sekundách. Rozhodně se tedy nemusíte bát, že byste u nich usínali. Program ignite bloku brzy zveřejníme, zatím, alespoň na ochutnávku, se můžete těšit na Roberta Němce s tématem Efektivní marketing bez výzkumu je jako orgasmus bez sexu.

Celou konferenci večer uzavře společná afterparty v blízké restauraci Coolna.

Vše podstatné se dozvíte na oficiálním webu datarestart.cz. Aktuální průběžné informace pak můžete sledovat na facebookové události konference.

Těšíme se na vás!

 

Registrujte se právě teď!

 

nespor

Zdeněk Nešpor

Freelance SEO specialista zaměřený na pokročilé technické audity.

@@Chaoticum zdenek@link-brain.com