Medio

ShopCamp 2016

V září jste se s námi mohli potkat na ShopCampu. V rámci oficiálního programu jste se mohli zúčastnit naší přednášky a workshopu. Rozhodně stálo zato navštívit i náš stánek. Přemýšleli jsme, jak udělat stánek zajímavější a užitečnější. U nás jste nedostali bloček a propisku, nesoutěžili o klíčenky a flashky, dokonce si nemohli ani vystřelit pouťovou růži. U našeho stánku se poskytovalo to nejcennější – informace.

Léto v Mediu? Měníme se a rosteme!

Od začátku letošního roku prošlo Medio řadou změn. Zaměřili jsme se více na gró naší práce, tedy na webovou a datovou analytiku. A s tím nerozlučně spojené služby, v rámci kterých pak získaná data využíváme, jako je online marketing nebo vylepšování a rozvoj webů našich klientů.

Pozvánka na SEO restart 2015 a rychlé ohlédnutí za loňským ročníkem

Připravujeme pro vás již třetí ročník konference SEO restart – jediné české konference o SEO. Přípravy jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Proto bychom vás rádi ještě zavčas pozvali! Hlavními tématy jsou letos technické SEO, data, zbožové srovnávače, linkbuilding a obsah. Zaměřili jsme se na moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

Pojďme se potkat na DATA restartu 2015

Přípravy na první ročník konference DATA restart jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Proto bychom vás rádi ještě zavčas pozvali! Hlavními tématy jsou data, webová i ne-webová analytika, data mining a business intelligence. Zaměřili jsme se na moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

Jdeme do Kebooly

Medio je často spojováno zejména s Google Analytics. Používáme samozřejmě při své práci i další nástroje, prakticky v celé šíři toho, co spadá pod pojem webová analytika. Přesto nám dosud pořád něco zásadního chybělo. Chyběla nám Keboola. Stali jsme se Keboola Certified Partner a Keboola Certified Reseller.

Představujeme Medio Akademii

Máme velkou radost, že vám můžeme představit „Medio Akademii“:http://akademie.medio.cz. Sdružuje řadu zkušených školitelů a odborníků z praxe. Společně budeme pořádat různá veřejná školení, workshopy a webináře na témata, kterými se při své práci denně zabýváme. Ve stejných oblastech rádi připravíme firmám či jednotlivcům individuální školení na míru.