Představujeme Medio Akademii

Máme velkou radost, že vám můžeme představit Medio Akademii.

Medio Akademie sdružuje řadu zkušených školitelů a odborníků z praxe. Společně budeme pořádat různá veřejná školení, workshopy a webináře na témata, kterými se při své práci denně zabýváme. Tedy od návrhu webu přes grafiku, vývoj a technologie až po propagaci, SEO či webovou analytiku. Ve stejných oblastech rádi připravíme firmám či jednotlivcům individuální školení na míru.

Chcete se dozvědět víc? Projděte si web akademie.medio.cz!

Dnes jsme vypsali několik prvních témat v podobě klasických školení:

Profesionální grafika nejen pro web
Pokročilý vývoj webových aplikací
Google Analytics
Linkbuilding

Zároveň připravujeme další kurzy, formáty a místa, které budeme průběžně přidávat.

Neznamená to ale, že se brzy začneme topit v desítkách nepřehledných a obtížně odlišitelných školení. Právě naopak, v každý okamžik chceme mít vypsáno vždy jen několik málo zajímavých jasně vymezených kurzů a v čase je postupně nahrazovat. To nám umožní být neustále aktuální a pokrývat i zajímavá menšinová témata.

Začátečnické informace a teoretické poučky se dočtete sami v knížkách a manuálech. Praktickou zkušenost a konkrétní odpovědi na své otázky už méně. Všechna naše klasická školení proto budeme mířit na pokročilejší uživatele, s důrazem na konkrétní postupy a dovednosti, ukázky a případové studie.

Důležitým bodem jsou pro nás individuální školení připravená na míru podle oboru, požadavků a úrovně znalostí klienta. Využijí je zejména ti, komu nevyhovují témata, termíny či místa našich veřejných kurzů, dále pak firmy, které chtějí proškolit více svých zaměstnanců, tedy typicky vývojářské společnosti, konzultační a PPC agentury, reklamky, mediálky nebo větší e-shopy.

Naším cílem je stát se pro vás první volbou, až budete sami nad nějakým kurzem přemýšlet nebo až budete školení někomu doporučovat. Chceme si to zasloužit a budeme rádi, když nám v tom pomůžete. Ať už tím, že se na nějaké naše školení přihlásíte, nebo že nám napíšete své náměty a tipy, co udělat lépe.

Zveřejněno 1.11.2011 v rubrice Medio Interactive se štítky , , .
tichy

Jan Tichý

Honza provozuje analytickou, konzultační a vývojářskou firmu Medio Interactive. Vystudoval informační a znalostní inženýrství na VŠE v Praze, kde příležitostně přednáší o webové analytice, webdesignu a internetovém marketingu.

Google+ profil @jantichy tichy@medio.cz