Oslavte s námi Mezinárodní den optimalizace konverzního poměru

Dnes, 9. dubna, se úplně poprvé slaví Mezinárodní den optimalizace konverzního poměru. Během tohoto dne po celém světě probíhá množství meetupů, webinářů a hangoutů, na kterých se podílí světová elita CRO expertů. 

Logo Mezinárodního dne optimalizace konverzního poměru

Z loňského Marketing festivalu si můžete pamatovat dva špičkové marketéry a odborníky na optimalizaci konverzního poměru. Craiga Sullivana, který vás během svého dnešního webináře zasvětí do optimalizace formulářů. A Briana Deana, který představí klíčové poznatky ze svého seznamu více než 100 CRO tipů. Společně s nimi je připravených ještě dalších 52 speakerů z celého světa, takže čtvrteční nudy se rozhodně bát nemusíte.

Všichni milovníci rostoucího konverzního poměru a piva si pak dnes večer mohou zajít „na jedno“ do restaurace Sluneční terasa T-Anker na Náměstí Republiky, kde se bude konat CRO Day Prague Meetup.

Máme pro vás dárky!

Za Medio vám přejeme nadproporciální růst konverzního poměru, vysokou míru spolehlivosti testů a samá zelená čísla. A aby to naše přání nebylo jen o slovech, máme pro vás hned několik dárků.

Všem našim stávajícím i novým klientům v oblasti CRO dáváme zdarma po dobu 3 měsíců, od května do července 2015, Business Plan pro A/B a MVT testování v rámci nástroje Visual Website Optimizer. Díky tomuto plánu můžeme spolu každý měsíc otestovat váš web až na 30.000 návštěvnících. Za program byste jinak zaplatili $465, dostáváte od nás tedy dárek v přepočtu za cca 11.500 Kč. Máte-li zájem o vstup do světa marketingu orientovaného na konverze a chcete společně s námi zlepšovat výkonnost svého webu, napište na velflova@medio.cz.

 

VWO na 3 měsíce zdarma? To chci!

 

Pouze během dneška se dále za poloviční cenu můžete přihlásit na školení optimalizace konverzního poměru s Michalem Pařízkem nebo školení Google Tag Manager s Andrém Hellerem. Sleva je navíc promítnuta i do souvisejících zvýhodněných balíčků, takže se společně s těmito kurzy můžete za lidovku přihlásit i na další naše školení nebo na analytickou konferenci DATA restart 2015.

 

Školení CRO za polovic? To chci!

 

Možností, jak oslavit CRO Day, je hodně. Jak ho oslavíte právě vy?

velflova

Romana Velflová

Romanu baví webová analytika, co se koláčů a sloupců týče. Orientuje se taky ve vodách výkonnostního marketingu, protože alespoň zde vládne řád a jasná pravidla. Srdcem Krno, židlí Praha.

Google+ profil @chromanna velflova@medio.cz