Pozvánka na SEO restart 2015 a rychlé ohlédnutí za loňským ročníkem

logo-seo-restart

Zajímá vás online marketing? Tak to byste neměli vynechat třetí ročník konference SEO restart – jediné české konference o SEO. Přípravy jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Hlavními tématy jsou letos technické SEO, data, obsah, linkbuilding a zbožové srovnávače. Očekávat můžete moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

 

Kdy a kde:

Pondělí 15. června
Konferenční centrum City

sál Empiria
Na Strži 65/1702
Praha 4

Mapa místa konání

 

Čeká vás nabitý celodenní program. Se svou přednáškou vystoupí například Pavel Ungr, Tomáš Vyskočil, Jan Tichý a dalších pět potvrzených řečníků. Kompletní seznam přednášejících a témat naleznete na webu seorestart.cz.

Kromě klasických přednášek jsme se rozhodli konferenci obohatit o blok šesti ignite přednášek. Pokud byste náhodou nevěděli, co to ignite je, jedná se pětiminutovou přednášku s dvaceti slidy nekompromisně se přepínajícími přesně po patnácti sekundách. Rozhodně se tedy nemusíte bát, že byste u nich usínali. Na pódiu uvidíte například řečníky z Collabimu, MonkeyData nebo GetFound.

Celou konferenci večer uzavře společná afterparty v blízké pizzerii DiCarlo.

Vše podstatné se dozvíte na oficiálním webu seorestart.cz. Aktuální průběžné informace pak můžete sledovat na facebookové události konference.

Jaké to bylo loni:

Tichý Šimko Vyskočil na Podstavec a to vše na SEOrestart 2014! od LadyVirtual.

Jaký byl SEO Restart 2014? od Radima Kracíka z Effectixu.

 

Trochu čísel na závěr:

SEO restart 2014 - část infografiky

Těšíme se na vás!

 

Registrujte se právě teď!

 

nespor

Zdeněk Nešpor

Freelance SEO specialista zaměřený na pokročilé technické audity.

@@Chaoticum zdenek@link-brain.com