Konference

E-mailing v roce 2020

Začátkem října jsem navštívil konferenci Emailing 2020, na které vystoupili špičkoví evropští řečníci – Jordie Van Rijn, Frank Strzyzewski, Kath Pay nebo Krzysztof Jarecki. Za české zástupce se objevili Petr Cikán, Radek Hrachovec, Adam Špina, Jan Špacír nebo Pavel Pola.

Jaká byla konference Which Test Won 2015?

Konferenci „Which Test Won The Live Event“ pořádají lidé stojící za webem WhichTestWon.com. Konference se jako jedna z mála se zaměřuje pouze na A/B testování a optimalizaci konverzního poměru. Letos se konala v Berlíně. V průběhu dvou dní se představilo celkem dvacet přednášejících z řad marketérů a analytiků. Report z konference, zajímavosti a novinky ze světa A/B testování.

Přijďte na první pražský MeasureCamp

V sobotu 12. září se uskuteční první pražský MeasureCamp. Jedná se o celosvětově pořádanou (ne)konferenci o webové a datové analytice. Její tradice začala v roce 2012 v Londýně, v dalších letech se rozšířila do Hong Kongu, Madridu nebo Paříže. A letos máme MeasureCamp poprvé i v Česku. První lístky budou uvolněny již dnes – a budou zcela zdarma.

Pozvánka na SEO restart 2015 a rychlé ohlédnutí za loňským ročníkem

Připravujeme pro vás již třetí ročník konference SEO restart – jediné české konference o SEO. Přípravy jsou v plném proudu a lístky pomalu ale jistě ubývají. Proto bychom vás rádi ještě zavčas pozvali! Hlavními tématy jsou letos technické SEO, data, zbožové srovnávače, linkbuilding a obsah. Zaměřili jsme se na moderní trendy, praktické příklady a postupy, vše v duchu hesla „Méně teorie, více praxe.“

DATA restart 2015 prezentace a odkazy

V pondělí 27. dubna 2015 se konala konference DATA restart. Tímto bychom rádi poděkovali všem účastníkům. Doufáme, že se vám akce líbila. Přinášíme souhrn výstupů z konference, na které se určitě těšíte. Ve článku naleznete prezentace z klasických přednášek i ignite talks (chybějící prezentace se ještě postupně pokusíme doplnit), přepis Job Wall s 9 nabídkami práce a několik zajímavých odkazů.